Vecka 16 - Kön? - Stress PT
18791
post-template-default,single,single-post,postid-18791,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,columns-3,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Vecka 16 – Kön?

Personligt Inlägg - Graviditet 

När saker inte går riktigt som man tänkt, och ibland känns riktigt åt helvete, så är det viktigt att tänka på det positiva - även om det är få saker ibland. Men just nu i mitt liv så har jag ju en riktigt stor positiv sak mitt bland hemska sjukdomar och annat - en bebis! Så jag försöker att tänka massor på lilla mini och visualisera framtiden tillsammans med hen =)

I tisdags gick vi in i vecka 16 i graviditeten. Jag har börjat må bättre, men är fortfarande extremt energilös, har svårt för att äta och kan helt plötsligt börja må illa av konstiga saker. Men det är skönt att inte må illa hela tiden. Peppar peppar.

Något jag tänker väldigt mycket på nu för tiden är vilket kön mini har. Inte för att det spelar någon som helst roll. Jag har alltid trott att när jag blir gravid så kommer jag önska mig en tjej, men så fort jag blev gravid så försvann alla sånna tankar. Nu vill jag bara ha en frisk liten bebis. Men jag vill veta ALLT om hen NU! Och eftersom kön blir bland det första man kan få veta om sitt barn så har det en stor plats i mitt huvud just nu.

Jag har till och med gjort flera "tester" (som inte har någon som helst vetenskaplig grund!). Men det gör mig nästan bara mer frustrerad. Den 3 september har vi RutinUltraljud inbokat, och då kanske man kan få se kön.

Om någon undrar så visar följande:

  • Bikarbonat-testet: Tjej
  • Hyn: Tjej
  • Magform: Kille
  • Mående: Tjej
  • Kön i släkten: Båda
  • Kinesiska kalendern: Tjej
  • Hjärtslag: Tjej
  • Cravings Frukt/ost: Tjej
  • Cravings salt/sött: Kille
  • Hårväxt: Kille

Tjej: 7
Kille: 4

Dock säger känslan just nu att det är en kille. Micke tror också kille. Så himla spännande! Tiden går så långsamt! Det skulle dock vara mer ekonomiskt just nu om det blev en tjej, haha, jag har så otroligt mycket rosa kläder som mamma sparat sedan jag var bebis. Men blir det en kille så får han nog faktiskt ha en hel del rosa i alla fall =) (bara de knallrosa klänningarna som kanske blir lite fel? Eller hur ska man tänka där? Kom gärna med tips!!)

Ni som varit gravida förut, har ni gjort några tester för kön? Och har några av dessa test stämt in?

 

No Comments

Post A Comment

s2Member®