Samtal i stresshantering - Stress PT
6986
page-template-default,page,page-id-6986,page-parent,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,columns-3,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Få coaching - var du vill, när du vill

Hos StressPT.se har vi just nu olika paket (Bas, Medel, Samtal - läs mer om dem här under). Genom E-coaching så kör vi genom vårt coaching-system där du kan skicka meddelande till din Jonnah direkt i verktyget. Allting sparas i en logg som endast du och Jonnah har tillgång till. Beroende på vilket paket du väljer så kan du skicka olika antal meddelande per vecka. När du betalt för ett paket så skickas mer information automatiskt om hur du börjar till den mailadress du använder hos Paypal. Om du är osäker på vilket program som passar dig bäst så är du välkommen att maila Stress PT på info@stresspt.se.

Röstsamtal

Kostnadsfritt första samtal på 30 minuter

Via telefon eller Skype, på dagar och tider som passar dig

Samtals coaching via telefon eller Skype fungerar som vanlig coaching. Vi bestämmer en tid som passar dig och fokuserar på det som du vill fokusera på. Tillsammans kan vi komma till roten med dina problem och testa på olika verktyg för att underlätta din vardag och minska på din stress. Boka ditt första kostnadsfria samtal idag!

Pris:
499:-/timme
3499:-/10 timmar

Samtal i skrift - Bas

4 veckors E-Coaching

1 meddelande i veckan

Ett program för dig som vill testa på E-Coaching, eller kanske endast behöver lite stöd i stresshantering. I paketet ingår privat kontakt mellan dig och en coach. Du kan skicka 1 meddelande per vecka, max 1 A4 per meddelande, där du får svar inom 48 timmar (helger ej inräknade). Dessa svar kommer att innehålla personliga svar, frågor och övningar anpassade just för dig. Vill du ha ett annat paket med e-coaching (eller kanske blanda med samtalscoaching)? Kontakta mig så kan vi prata mer om det.

Pris:
599:-

Samtal i skrift - Medel

12 veckors E-Coaching

1 meddelanden i veckan

Ett paket för dig som behöver lite mer stöd i stresshantering. I paketet ingår privat kontakt mellan dig och en coach i 12 veckor. Du kan skicka 1 meddelande per vecka, max 1 A4 per meddelande, där du får svar inom 48 timmar (helger ej inräknade). Dessa svar kommer att innehålla personliga svar, frågor och övningar anpassade just för dig. Vill du ha ett annat paket med e-coaching (eller kanske blanda med samtalscoaching)? Kontakta mig så kan vi prata mer om det.

Pris:
1499:-

När du väl valt ett program och betalt för det genom Paypal så kommer ett mail med inloggningsuppgifter att skickas till samma mail som ditt Paypal-konto är registrerat. Det går endast att betala genom Paypal, och för att kunna göra det så behöver man vara medlem hos Paypal. Att vara medlem hos Paypal är helt gratis och säkert.

s2Member®